En partner, flera lösningar

Det finns en lösning för alla behov. Vi på Hedmans Maskinservice ser till att du som kund får bästa tänkbara förutsättningar när det gäller professionell tvättutrustning. Har du speciella behov för din tvättutrustning är du alltid välkommen att kontakta oss.

Koncept

Flerbostadshus

Hedmans Maskinservice hjälper dig med allt från rådgivning och planering till installation och underhåll av professionell tvättutrustning för flerbostadshus. Vi erbjuder även lösningar för bokningssystem från bland annat Electrolux Professional så det blir enkelt att boka tvättid. Bokningssystemen lämpar sig även för andra gemensamhetsutymmen som exempelvis solarium, bastu m.m.

Dagens bokningssystem är smarta och kan hantera driftsövervakning för kontroll av eventuella felmeddelanden samt hur utrustningen används om så önskas.

Tvättstuga

Det ska vara enkelt att tvätta!

Vi skräddarsyr en tvättstuga för just era behov. Kontakta oss för mer information!

Hotell

Bjud gästerna på lyxen med nytvättade sängkläder, badlakan och handukar. Med Electrolux Professionals tvättutrustning sänker du tvättkostnaderna genom att hantera tvätten i egen regi samtidigt som du får bättre kontroll över lagerhantering och tvättresultat. Dessutom gynnar det miljön genom minskade transporter. Kontakta oss idag så hjälper vi er med kostnadsfritt förslag anpassat efter er verksamhets behov.

Företagsverksamhet

Vi riktar oss mot företag som på olika sätt vill förenkla sin vardag genom att effektivisera sin tvätthantering.

Arbetskläder

Arbetskläder ska vara sköna att bära, varma om vintern, svala under sommaren, hålla under en lång tid samt klara ett stort antal tvättar. Med Electrolux Professionals tvättutrustning är det enkelt att få kläderna rena samtidigt som du sparar pengar genom att tvätta själv i den egna lokalen.

Electrolux Professionals tvättutrustning kan skräddarsys med anpassade tvättprogram för att ge exakt den tvättprocess som behövs för att få plaggen rena samtidigt som livslängden behålls. På Hedmans Maskinservice hjälper vi dig att ta fram rätt utrustning och rätt tvättprogram helt anpassade efter din verksamhets behov.

Städ

Du sparar både tid och pengar med en modern mopptvättmaskin från Electrolux Professional. Dessutom får du alltid ett perfekt resultat med rena och förpreparerade städmoppar/microdukar från tvättmaskinen med rätt fuktighetsnivå som gör städarbetet enklare och effektivare för personalen.

Electrolux Professionals moppmaskiner finns i ett flertal storlekar och samtliga är dessutom klara för inkoppling av extern doseringsutrustning. Kontakta oss så berättar vi mer om de fördelar detta kommer att ge er.

Vård

Inom vården ställs höga krav på tvätthanteringen. Med Electrolux Professionals hygientvättutrustning blir tvätten ren och fri från eventuella bakterier då maskinerna jobbar med speciella tvättprogram som uppfyller kraven inom HSS normer (Hälso- och sjukvårdsstandardiseringen).

Tvättutrustning för vård från Electrolux Professional finns för alla ändamål; allt från gångkläder och linne till täcken och madrasser. Kontakta oss för mer information!

Bokningssystem/passage

Vi erbjuder lösningar för bokningssystem från bland annat Electrolux Professional så det blir enkelt att boka tvättid. Bokningssystemen lämpar sig även för andra gemensamhetsutymmen som t.ex. solarium, bastu m.m.

Dagens bokningssystem är smarta och kan hantera driftsövervakning för kontroll av ev. felmeddelanden samt hur utrustningen används om så önskas

Dosering

Att investera i doseringsutrustning är en god idé för både plånboken och miljön. Dosering innebär ett enklare och snabbare handhavande vid tvätt, det sparar pengar i och med att inget kem överdoseras och därmed minskar även miljöpåverkan.

Vi säljer och installerar doseringsutrustning för professionell tvätt. Kontakta oss gärna för mer information!